O nas

Naziv: Najel.BI, d.o.o.
E-naslov: najem@jadrnice.si
Telefon: 041 843 619
URL: www.najem-jadrnice.com
Naslov: Štularjeva 10
1000 Ljubljana, Slovenija

My location
Get Directions

ID za DDV: SI56462115
Matična št.: 3660648000
TRR: SI56 6100 0000 4496 588
Banka: Delavska Hranilnica
Swift/BIC:HDELSI22

Spletno stran www.Najem-jadrnice.com upravlja podjetje Najel.bi, d.o.o., ki združuje mlade, zagnane in usposobljene posameznike, ki so hkrati tudi navdušeni jadralci. Odlikuje nas hiter in strokoven odziv, upoštevamo in prilagajamo pa se tudi na različne želje. Kot slovensko podjetje podpiramo slovenska podjetja in zato v naši ponudbi prevladujejo predvsem jadrnice Elan, ki so plod domačega znanja in izdelave.Namen spletne strani Najem-jadrnice.com je omogočiti obiskovalcem preglednost nad celotno ponudbo plovil in poenostaviti postopek najema jadrnice. Preko strani lahko tako dostopate do baze z več kot 100 jadrnicami, ki pa jo konstantno dopolnjujemo in tako sproti raste z namenom širše ponudbe jadrnic.

Naše jadrnice so razporejene po celotnem Jadranu, večje marine pa se nahajajo na naslednjih lokacijah: Marina Kornati (Biograd), Marina Punat (Krk), Marina Dalmacija (Sukošan) in Marina Kaštela (Split).

Za splošna vprašanja uporabite spodnji obrazec in stopite v stik z nami. Za povpraševanje glede najema jadrnic pa uporabite obrazec za najem jadrnice.

Stopite v stik z nami

Imate vprašanje? Uporabite spodnji obrazec in stopite v stik z nami.

Morda vas bo zanimalo: