Regata Marinada 2011

Kot že nekaj let zapored bo tudi letos Burin Yacting Club organiziral regato Marinada 2011. Konec regate bo spremljal tudi zanimiv večerni program, kjer bo nastopila tudi skupina Prljavo Kazalište.

Na ragati bodo tekmovale jadrnice različnih razredov open (potovalne in regatne), seascape, melegs, J24, jod 35 in one design. Pordočje regate pa bo med Izolo in Portorožem.

regata MarinadaDel regate bo namenjen samo zdravnikom in doktorjem medicine, ki se bodo potegovali za zmago v TEVA Medicus Cupu. Za IUS pokal pa se bodo potegovali slovenski pravniki.
Druženje pred in po regati bo potekalo v dvorani portoroškega Avditorija, kjer bo organizator poskrbel tudi za pogostitev, in svečano podelitev pokalov ter priznanj za najboljše jadralce Marinade. Kot že omenjeno na začetku, bo za vrhunec večera poskrbela skupina Prlajvo kazalište v amfiteatru portoroškega Avditorija.

Na regato organizator Burin Yachting Club vabi vse jadralke in jadralce, da bi se v soboto 14. maja 2011 zbrali na slovenski obali in ob dobri družbi tudi pozabavali.

Morda vas bo zanimalo:

Comments are closed.