Mnenja uporabnikov o naši storitvi

Katamaran Lagoon 39 (2013), Murter
Super katamaran. Jadram že kar nekaj časa in imam precej izkušenj z jadranjem. Letos ste mi ponudili katamaran za ceno jadrnice, kar nas je prepričalo, da preizkusimo še katamaran. Kot vedno je bila vaša storitev brez pripomb, nepozaben vtis pa je pustil tudi katamaran. Na katamaranu je bilo 2-3x več prostora kot pri jadrnici in skoraj ničesar nismo pogrešali. Naslednje leto definitivno ciljamo na katamaran.
Hvala za to neverjetno ponudbo, naslednje leto se zagotovo slišimo, Matic

Jadrnica Dufour 382 (2015), Šibenik
V soboto smo zaključili zelo lep teden jadranja. S charteristom smo zelo zadovoljni. Prijaznost na visokem nivoju. Dufour-382-Grand-Large-Imeli smo neko nevšečnost na pot, vendar smo jo z njihovo pomočjo uspešno rešili. Sicer je bila naša barka v okvari. Dobili smo nadomestno, povsem novo DUFOUR 382. Pred 14 dnevi je bila izdelana. Naša ruta: šibenik, vis, pakleni otoki,hvar, brač, šolta, drvenik, zlarin, prokljansko j.,baza . 200 milj od tega 80 jadranja. V bazi so bili mnenja da smo zadeli JACKPOT, vendar meni ne pomeni toliko nova barka kot lepo morje, veter in brez neviht. Ne vem kaj sicer počnejo drugi vendar v bazi so nam rekli, da edino naša barka ni zanamovana na trupu. Enostavno imamo odnos do barke, kot da bi bila naša. Hvala za vse in nasvidenje prihodnje leto, če nam uspe sestaviti proračun!
Lp, Robert

Jadrnica Bavaria 36 (2002), ŠibenikBavaria-36
Z vašo storitvijo sem bil več kot zadovoljen, ste me pozitivno presenetili in vaše delo bi ocenil z 10+
Na jadranju smo se imeli zelo lepo in vreme nam je bilo naklonjeno, želeli bi si le nekoliko več vetra ampak potem bi bilo že kičasto.
Hvala za vse. S spoštovanjem, Janez

Sun Odyssey 52,2 (2004), Sukošansun odyssey 52.2
Pozdravljeni!
Jadranje in vse ostale usluge so bile na nivoju, tako da smo zadovoljni.
Kot smo pričakovali je bilo vreme malo bolj pestro.
Zahvalujem se vam za vaš trud in posredovanje.
LP! Aleš

Katamaran Lavezzi 40 (2008)
Pozdravljen,
vtisi so dobri. malo nam je ponagajalo vrlavezzi-40eme imeli smo pravo aprilsko to se pravi sedem
vremen v dnevu. katamaran je bil dober zelo prostoren in lepo ohranjen. z bazo v Kašteli smo se dobro ujeli so zelo prijazni ustrežljivi in se vidi da imajo zelo lepo vzdrževane jadrnice. iz pogovorov smo ugotovili, da pred tremi leti ko smo ravno tako imeli izhodišče kaštela da smo šli z njihovo jadrnico. glede vaše storitve sem bil tudi zadovoljen ker ste nam ponudili dobro ceno in katamaran ter ste vedno sledili dogodkom in nas opozarjali da moramo urediti sve potrebno za čim hitrejši prevzem in tudi po jadranju ste se spomnili na nas. še se bomo oglasili, lahko že prav v kratkem.
Hvala. Lp Dean

Jadrnica Sun Odyssey 32i (2007), Vodicesun odyssey 32i
Ta vikend smo se vrnili iz jadranja. Bil je lep dopust in brez kakšnih posebnih težav. Bili smo prijetno presenečeni, ker je bila jadrnica pripravljena za izplutje že ob 13ih, ko smo prišli v bazo, kljub dogovorjeni uri: 18:00. Dobra jadrnica in super storitev, naslednje leto definitivno ponovimo.
Lp, Igor

Elan 340 (2008), Murter
Pozdravljeni,
Naš dopust se je zaključil in povzemam odlične izkušnje, ki smo jih imeli na jadranju z vami.
Že ob prihodu v bazo, nas je sprejel prijazni elan-340gospod, kjer so nas čakali že vsi dokumenti tako, da smo plačali le še kavcijo in se odpravili na jadrnico.
Glede jadrnice nimam pripomb, saj je bila v odličnem stanju, pohvalili pa smo tudi njene plovne lastnosti. V enakem stanju smo jo tudi vrnili, se zahvalili in obljubili, da se kmalu zopet vidimo.
Vse pohvale celotni ekipi!
Verjetno bomo tudi za naslednjo sezono (mogoče tudi letošnjo jesen) spremljali vašo ponudbo jadrnic za ponovni najem.
Lp, Damjan

Jadrnica Elan 514 ImpressElan 514 Impressionion (2007), Split
Z veseljem vam sporočam da smo na jadranju uživali. Storitev je bila zelo dobro izvedena, jadrnica je več kot zadovoljila naša pričakovanja.
Upam da se še vidimo.

Lp, Brane

Jadrnica Bavaria 37 cruiser (2007) ŠibenikBavaria 37 cruiser
Zdravo Simom!
Smo popolnoma spet v delu, zato se oprvičujem, ker nisem takoj poslala sporočilo.
Imeli smo se lepo. Zadovoljni smo bili tako z jadrnico, kot z osebjem.
Kadar se bomo zopet odločali za najem se bomo gotovo obrnili na vas.
lp, Maja

Bavaria 38 cruiser (2009), Biograd
Moram priznati da sem bil prijetno presenečem praktično nad vsem. Posebej bi poudaril Bavaria 38 cruiserprofesionalen in korekten, lahko bi celo rekel prijateljski odnos vseh zaposlenih v marini. Veliko tega smo že doživeli, a tukaj je bilo res vse o.k., tudi z vaše strani, vse kar sva se dogovorila je do potankosti držalo.
V zvezi z jadranjem pa lahko rečem da eno boljših, bilo je močne burje ( Vrgada štart ob 3.00 zjutraj in Komiža na Visu ob 10,30) z sunki do 36, do srednjega toplega juga v naslednjih dneh, za konec v petek pa zopet dokaj močna burja.
V glavnem, ohranite tak nivo storitev in odnos do strank,
O odnosu do jadralcev v nekaterih ostalih marinah, kjer smo postali pa ne bi zgubljal besed,
Hvala vam za trud in vse postorjeno,
Pozdrav, Rado

Morda vas bo zanimalo:

Comments are closed.