Marine

Kornati – Biograd

Moderna Marina Kornati ima prostora za več kot 800 jadrnic opremljena pa je z navtičnimi trgovinami, restavracijo, barom, pralnico, supermarketom, urejenimi sanitarijami. Marina Kornati je gostitelj nekaterih največjih navtičnih dogodkov na Hrvaškem. Biograd marina je priljubljeno izhodišče za jadralce saj omogoča izhodišče za jadranje na sever in jug. Ob marini Kornati je nastala še manjša marina Šangulin.

Podrobnosti o marini

Dalmacija – Sukošan

Največja marina na Jadranu se nahaja v Sukošanu, ki je v neposredni bližini največjega srednje-jadranskega mesta Zadra. Marina Dalmacija je na idealni lokaciji za najem jadrnice v primeru, da si želite raziskati in obpluti otoke v srednjem Jadranu. Vse potrebne stvari za jadranje lahko kupimo v Zadru, kjer se nahaja velika tržnica ali pa na poti v Sukošan, kjer najdemo večja nakupovalna središča.

Podrobnosti o marini

Kaštela

Marina Kaštela ima idealno lokacijo za odkrivanje južnega Jadrana, saj se nahaja v bližini največjega jadranskega mesta Splita. V bližini marine pa imamo otoke kot so Brač, Hvar in Mljet – otoki, ki imajo poleg prečudovite narave nekateri tudi precej burno nočno življenje.
Marina Kaštela ima okoli 700 privezov, restavracijo, sanitarije s tuši in supermarket.

Podrobnosti o marini

Punat – Krk

Marina Punat leži na jugozahodnem delu otoka Krk, ki pa je drugi največji otok v Jadranskem morju in je odlična lokacija za najem jadrnice, saj se nahaja blizu Slovenije. Punat je druga največja marina, takoj za marino Dalmacija. V sami marini pa najdemo servis za jadrnice, bencinsko črpalko, trgovino z navtičnimi pripomočki, trgovino, restavracijo in pralnico.

Podrobnosti o marini

ACI Marina Split

ACI Marina Split se nahaja v mestu Split. Marina je v neposredni bližini centra in tako oddaljena manj kot kilometer od večjih trgovskih nakupovalnih centrov. Letališče Split je oddaljeno približno 20 kilometrov od marine. Železniška postaja pa manj kot kilometer.
Lokacija marine je idealna za raziskovanje otokov Brač, Hvar in njune okolice.

Podrobnosti o marini

Marina Izola

Marina Izola se nahaja v bližini starega jedra mesta Izola. V mestu, kjer se nahaja bogato arhitekturno jedro, lahko uživate v avtohtoni kulinarični ponudbi.
V marini se nahaja dvigalo, ki omogoča dvigovanje plovil do 50 ton. V marini najdete tudi servis in bogato razvito infrastrukturo. Marina ima 700 privezov in omogoča plovilom do 30 metrov prenočitev. Primerna je tudi za začetnike saj ima veliko prostora med pomoli in globino akvatorija 4 metre.

Podrobnosti o marini

Marina Portorož

Marina Portorož je prva slovenska marina, ki so jo zasnovali že davnega leta 1974. Na področju kjer so bile včasih Lucijske soline je sedaj več kot 1000 privezov. Marina je dobro zaščitena pred vetrovi iz vseh strani in lokacijsko blizu Pirana, kjer je policijska izpostava za prečkanje meje.
V infrastrukturi je tudi servis, restavracije in apartmajsko naselje.

Podrobnosti o marini

Zemljevid vseh marin kjer so naše jadrnice


Povečaj Zemljevid Marine

Morda vas bo zanimalo: