Pag – plaža Zrče

Na jadranje hodijo različni ljudje. Posamezniki, ki si želijo mir in samoto. Iščejo mirne, neraziskane plaže kjer jih noben ne moti in se sproščajo po stresnem letu v pisarni.
Na drugi strani pa hodijo jadrat tudi mlajši, ki si želijo adrenalina na jadrnici in po uživaškem dnevu, obisk lokala v večernih urah. Ker pa lokalov in diskov na otoških krajih skoraj ni (razen v večjih krajih) je potrebno omeniti plažo na Pagu, ki je v poletnem času ves čas polna ljudi.

Na približno 300 metrov dolgi plaži iz manjših kamenčkov na vzhodni strani Otoka Pag poteka zabava v poletju 24 ur na dan. K temu pripomorejo tudi trije klubi ob plaži: Papaya, Aquarius in Kalypso. Kljubi so večinoma brezplačni, gostijo pa tudi svetovno znane DJe (vstopnina je takrat primerno višja).

plaža pag zrče novalja

Čez dan je plaža Zrče polna predvsem mladih, ki pridejo na plažo poleg zabave tudi na različne športne aktivnosti. Postavili so progo za Wakeboarding, ki omgoča wake-anje tudi manj izkušenih, saj vas zičnica vleče v krogu po vodi, kjer lahko izvajate različne trike. V Zrčah ponujajo tudi Bungee jumping, vožnjo z banano in tubami ter parasailing.

Sama plaža Zrče je dobila že predznak in jo nekateri imenujejo kar hrvaška Ibiza. Prostor, ki nikoli ne spi in traja zabava 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 30 dni v mescu. Priporočamo vsem mladim, ki si želijo zabave v nočnih klubih.

Morda vas bo zanimalo:

Comments are closed.